Hoeveel kost een grasmaaierrobot?

Groot aanbod: variatie in prijzen

Husqvarna beschikt over een ruim aanbod aan automatische grasmaaiers. Afhankelijk van het model en het aantal opties en mogelijkheden, varieert de prijs. Met een budget van rond de € 1000 kun je al een kwalitatief basistype aanschaffen voor een kleinere particuliere tuin.

De complexiteit van je terrein speelt een grote rol in de prijsbepaling. Hoe steiler je hellingen, hoe duurder je model bijvoorbeeld zal uitkomen. Toestellen voor professioneel gebruik zijn duurder in aanschaf dan systemen voor niet-professioneel gebruik. Maar zelfs deze heb je snel terugverdiend door de tijd en energie die je telkens bespaart.

Een model voor elk budget

Een Husqvarna grasmaaierrobot staat altijd garant voor kwaliteit, welk type je ook kiest. Er is een ruim aanbod aan automatische grasmaaiers, passend voor diverse situaties. Het meest geschikte type kiezen, dat ook nog eens in je budget past, kan een hele uitdaging zijn.

Gelukkig beschikken wij over ervaren medewerkers die je daar precies in kunnen adviseren. Wij zullen altijd de meest efficiënte oplossing aanraden zonder overbodige functies die extra kosten met zich meebrengen. Zo betaal je enkel voor die functies die je echt nodig hebt.
Weet je niet welk model bij jou past?
Voor iedere soort klant en elk type tuin is wel een geschikte Automower® te vinden. Heb je geen idee welke de beste keuze is voor jouw situatie? Laat onze ervaren experts je dan helpen.

Kom vrijblijvend langs!