De voordelen van een grasmaaierrobot

Geen beperkingen

Een grasmaaierrobot heeft niet de beperkingen die wij hebben als we zelf manueel het gras maaien. Onze Automower® van Husqvarna garandeert een betrouwbaar maairesultaat, zowel overdag als ’s nachts. Het toestel functioneert in alle weersomstandigheden en ook op complexe terreinen.

Scherpe hoeken en zelfs hellingen vormen geen enkel probleem. Onze slimme robotgrasmaaiers ontwijken behendig elk obstakel. Doordat ze zo autonoom werken, is je aanwezigheid helemaal niet meer nodig. Je kunt dus met een gerust hart op stap en je kunt ’s nachts op beide oren slapen terwijl je gazon vanzelf wordt onderhouden.

Geen moeite, geen overlast

Met een grasmaaierrobot bespaar je enorm veel tijd en moeite. Onze autonome automatische grasmaaier van Husqvarna doet alles voor jou. Toch heb je nooit het gevoel dat je de controle over je gazon verliest. Via je smartphone kun je je robotgrasmaaier activeren, bedienen en zelfs traceren wanneer dat nodig is. Ook de maaihoogte kun je zelf bepalen. Dit intelligente systeem is altijd gebruiksklaar. Het past zich vanzelf aan aan het weer en de groeisnelheid van het gras.

Een Automower® is enorm discreet. Je merkt het nauwelijks wanneer hij zijn werk doet, en je buren ook niet. Niet alleen is hij geruisloos, maar hij laat ook geen lelijke sporen achter op het gazon. In weer en wind efficiënt maaien zonder moeite of lawaai. Het zijn nog maar enkele van de vele voordelen van een grasmaaierrobot. Het is een hulp in de tuin die je al snel niet meer zult kunnen missen.
Weet je niet welk model bij jou past?
Voor iedere soort klant en elk type tuin is wel een geschikte Automower® te vinden. Heb je geen idee welke de beste keuze is voor jouw situatie? Laat onze ervaren experts je dan helpen.

Kom vrijblijvend langs!